Tuesday, May 11, 2010

Cooler beg dan ice pack..Murah2 punye!!!

Ini hasil tenusuku period hari ke-3..membanggakan jugak ni.19.03.2010

Salam semua..

posting ini ditujukan khas buat karimah yg jauh di Ipoh tu..

ini la cooler beg dan ice pack aku karimah..dua2 nie lebih kurang la aku tolak kat ko ...

Posting nie nak bg dia semangat bg breasfeeding kat anak dia yg baru nak masuk 3 bulan (betul ke karimah) hehehehehe...sampai 2thn..

untuk pengetahuan semua den dah nak masuk 1 thn 25.5.2010 fullu breasfeeding..tp masa zahra 4 ++ bulan zahra ada terminum susu formula sket...sbb susu ibu dah xde stok terpaksa syg..maafkan ibu ye zahra...jd kepada ibu2 buat la stok ms dlm pantang supaya tak jadi mcm den tak cukup susu..huhuhuhu

lps pada tu zahra tak nak minum susu guna botol..dia minum susu ibu mak long(kak aku) selama 3 hari masa tu...


go go breasfeeding!!! ini cooler beg tu

ini gambar dlm nye dan ice pack tu skali..yg ni yg berat punye ada yg mcm lembik2 tu..ko tgh kat Mom little One

3 comments:

sweetie siti said...

thanks yat.., aku baru berkesempatan tgk posting ni.. brapa rm ni? dan mcm mana nak guna..?

Yaati Nor said...

nanti aku sms ko yek..

memorisusuanku said...

yati suka akak tgk gambar perahan...blh naikkan semangat:):)

wahhh ada kedai mcm2.....best2:)